Boîte autolock de première qualité avec fond autolocke et double fermeture autocollante, convenant à l'expédition de toutes sortes d'articles. Avec bande de déchirement intégrée pour une ouverture rapide et facile. Pli en Z spécial sur le couvercle pour plus de stabilité et de protection contre les doigts indésirables. Équipé d'une fermeture autocollante intégrée supplémentaire pour les retours. Mise en place rapide grâce au fond autolock.
Commandez avec un prix de niveau
 • Acheter 1 article
  14,11 € par Paquet
 • Acheter 1/2 palette (75 articles)
  13,70 € par Paquet
 • Achetez une palette complète (150 articles)
  12,40 € par Paquet

Les prix excluent la taxe et l'exclusion des frais d'expédition

Commandé avant 15h00, expédié aujourd'hui

Connectez-vous à l'ordre PostNL_blauw_FN_Gebruiker

Vous commandez de pour excl. T.V.A.

Information sur le produit

Description chevron-down

Ben jij op zoek naar de perfecte retourdoos voor jouw e-commerce bedrijf? Zoek niet verder! De witte retourdoos nr. 1 van 184x149x127mm met autolock en plakstrip is precies wat je nodig hebt. Deze handige en stevige doos is ideaal voor het efficiënt en veilig retourneren van producten. Of je nu een webshop hebt of gewoon regelmatig spullen verstuurt, deze doos biedt de perfecte oplossing.

producttitel kenmerken

 • Afmeting: 184 x 149 x 127 mm
 • Autolock functie: Eenvoudig in elkaar te zetten zonder tape
 • Plakstrip: Voor snelle en veilige sluiting

Voordelen van producttitel

 • Stevigheid: Gemaakt van hoogwaardig golfkarton dat jouw producten optimaal beschermt
 • Eenvoudig te gebruiken: Dankzij de autolock functie en de plakstrip hoef jij je geen zorgen te maken over het verzendklaar maken van je pakket
 • Rijke presentatie: De witte afwerking geeft je pakket een professionele uitstraling, ideaal voor klanten en geretourneerde producten

producttitel met voordeel

De witte retourdoos nr. 1 van 184x149x127mm biedt een perfecte balans tussen gebruiksgemak en professionele verpakking. De autolock functie zorgt ervoor dat je de doos in een handomdraai kunt opzetten zonder extra tape of lijm te hoeven gebruiken. Dit bespaart tijd en moeite, vooral als je dagelijks meerdere pakketten moet verzenden. De stevige plakstrip garandeert bovendien een veilige sluiting, waardoor jouw producten goed beschermd zijn tijdens transport. De afmetingen van 184x149x127mm maken deze doos geschikt voor een breed scala aan producten, van elektronica tot kleding en accessoires. Met deze retourdoos maak je een professionele indruk op je klanten en zorg je voor een betrouwbare retourzending. De witte kleur geeft een frisse en schone look, wat perfect aansluit bij een professionele bedrijfsvoering. Daarnaast is de doos vervaardigd van stevig golfkarton waardoor hij niet alleen duurzaam maar ook milieuvriendelijk is. Kortom, de witte retourdoos nr. 1 van 184x149x127mm met autolock en plakstrip is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en professionele retourverpakking. Bestel nu bij verpakkingen.postnl.nl!

Plus d’information chevron-down

Numéro d'article 1018935
Unité de vente Paquet
Contenu 20 pièces
Longueur 184
Largeur 149
Hauteur 127
Revendication FSC #2 FSC Mix 70
Type de cannelure Cannelure B (± 3,0 mm)
Bande adhésive Avec bande adhésive
Matériau recyclé Oui
Matériau Carton

Produits similaires

Boîte de retour n° 3 389 x 324 x 160 mm + bande adhésive et déchirable
 • Numéro d'article 1006614
 • Contenu 10 pièces
À partir de 16,52 €
Boîte de retour blanche n° 1 184 x 149 x 127 mm avec fermeture automatique et bande adhésive et détachable
 • Numéro d'article 1018935
 • Contenu 20 pièces
À partir de 12,40 €